Sobre mi

Blog en construcció sobre les propietats nutricionals de la llet de burra i algunes de les seves indicacions.

Agraïr a totes aquelles persones integrants de l'associació *AFRAC pel seu temps, interés i dedicació al interessar-se per les bondats de la llet de burra i per la tasca duta per aquesta associació durant tants anys, i tant important, com és la de la recuperaració del ruc català.

Agraïr en especial la figura de L'Esteve, i família, i
a l'Abel Mariné pel seu interés en la llet de burra.

Espero i desitjo que aquest bloc en construcció sigui útil per a qui més ho necessiti i que desperti l'interés de tothom que ho desitgi.

*AFRAC
(Associació per al Foment de la Raça Asinina Catalana).

contacte: lletdeburracatalana@gmail.com


divendres, 12 d’agost del 2016

Una universitat catalana s'interessa per les virtuds saludables de la llet de burra

En alegrem que la Universitat Autònoma de Barcelona mostri interès per les propietats saludables de la llet de burra. En el document adjunt: en concret a la pagina 59 podem llegir: "Actualment, hi ha un projecte presentat per Victoria Ferragut de l’àreade Tecnologia i dels Aliments de la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona a l’espera de ser aprovat. Aquest consta amb la col·laboració de la granja Fuïves i de’n Jordi Miró del servei de Reproducció d’Equins de la mateixa facultat. L’objectiu final d’aquest projecte és trobar una alternativa en la producció de llet de burra i els seus derivats, per a preservar la raça i, que contribueixi al desenvolupament rural i manteniment de la biodiversitat." El document es un treball univertari, molt ben elaborat i extens, sobre el ruc català.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.